Életmódváltó programok

Az egészséges és tartós fogyás programja! Könnyedén, éhezés, önsanyargatás és kalóriaszámolgatás nélkül! 
 
Igények felmerülése miatt  egyszerű étrendkészités mellett komplex életmódváltó programok kidolgozása jellemzi munkámat.
Az életmódváltó programok időtartamukat tekintve eltérőek: 8 hetes , 30 napos és 22 napos a  jelenleg elérhető programok. 
Tartalmukat tekintve megegyeznek: 
a programot kezdők egy életmódváltást elősegítő  ún.kisokossal lesznek gazdagabbak, amiben az általam tanult, kipróbált és bevált, illetve fontosnak vélt alapelvek ,tudnivalók, az eddigi programok alatt a résztvevőktől felmerült kérdések és válaszaik összegyűjtve találhatóak meg, megkönnyítve az étrend alkalmazását, a mozgás program betartását . 
A progamok egyik részeként az egészséges életmód kialakitása jegyében az időtartam minden napjára a speciális igények, esetleges betegségek, allergiák, érzékenységek figyelmbe vételével étrendek készitésével segítem a program résztvevőit, egészséges étrend elemeit véve alapul, a résztvevők egyéni céljaik szerint:  a sok súlyfelesleggel rendelkezőket, csakúgy, mint aki az utolsó 5kg-al harcol, vagy aki izmosodni, vagy tömeget növelni szeretne - segítve céljaik elérésében. Az étrendek hétköznapi ételek egészségesre formált változataiból állnak, könnyen beszerezhető,egyszerű, nem különleges alapanyagokból elkészithetően. 
Edzés tervezés a program másik alappillére: otthoni edzések megtervezése, videófelvételekkel, szükség estén személyes gyakorlásokkal,vagy online gyakorlásokkal, illetve edzőtermi, vagy más tipusú edzések megtervezése- szintén igények szerint. 
Életmód programjaim facebookos zárt csoportokban, folyamatos segítségnyújtás és motiválás, napi kapcsolattartás mellett zajlanak! 
 

Vélemények: 

Jöjjön néhány életmódváltó programban résztvevő visszajelzése! 

Mónika írta: 
" Számomra  a legfontosabb, hogy sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem, energikusabb lette. Az étrend szuper, az elvek betartása mellett változtatom. A család is ezt eszi, ízlik nekik. A mozgás egyenlőre heti háromszor, itthon. A legnagyobb gondm a megfelelő folyadékbevitel. A vízivással mindíg hadilábon álltam. Eddig 2,5 kg -nál tartok, a cm-t nem mértem. Elégedett vagyok, de  a továbbiakban igyekszem jobban és többször megmozgatni magam! " 
 
 Tímeától: 
"Júliusban kezdtem el én is  a programot, és mostanra sikerült befejezni, egy hét nyaralás közbe esett. Igazából én már áprilisban elkezdtem  a mozgást , futás formájában, akkor múlt el a kislányom fél éves. Azóta a rendszeres sport nem marad ki a mindennapjaimból. Emeséhez május végén kezdtem el járni(azóta is próbálok minden alkalommal részt venni  az edzésein). A szerencsének köszönhetően ( sorsoláson nyertem a programban részvételt) kerülhettem bele a  csoportba. Nekem az étkezés nem okoz gondot, sőt valamelyest már  a családomat is sikerült megfertőznöm. Így  a négy , illetve nekem öt hét alatt sikerült megszabadulnom 5,5 kg feleslegtől. Mellből 4cm, derék 8cm, has 3 cm, csípő 9cm, comb 3 cm. Összességében elmondhatom, igen jól sikerült ez a hónap, már észrevehető a változás. Családom, barátok meg is jegyzik, hogy már látványos a változás. Persze azért már  a ruhákon is látom, hogy vagy már nagy, vagy pedig újra fel tudom bvenni a régieket. Ezért köszönöm még egyszer a sorsnak és persze Emesének, hogy kipróbálhattam ezt az életmódot, és nem is fogom abbahagyni:" 
 
Erika küldte: 
"Azt mondhatom, hogy teljes mértékben tudtam tartani a programot. Teljesen át tudtam térni az egészséges ételekre, talán a burgonya elhagyása a legnagyobb kihívás, mert azt nagyon szeretem, de köztes megoldásként egy héten egyszer iktatom az étrendbe. Külön siker, hogy  a családom többi tagja is szereti ezeket az ételeket és így a párom 5 kilótól szabadult meg."