Rólunk

Bozó Emese vagyok, Fitness- testépítés és aerobik sportedzőként indítottam el ezt az oldalt,a Fit Tiger edzés bemutatására, az egészséges életmód népszerűsítésére. Célom minél több emberhez eljuttani a mozgás örömét, az egészséges életmód lehetőségét. Tevékenységi köröm főként edzések nyújtása, amit különféle egyéb szolgáltatások bevonásával teszek hatékonyabbá az alakformálás terén.

Mi a személyes célom?

Magyarországon össztársadalmi probléma az elhízás, és szövődményei. Nemcsak esztétikai probléma, hanem életet veszélyeztető betegségeket okoz: szív –érrendszeri betegségek, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés, hormonális problémák, akár meddőség okozója is lehet. Egyre fiatalabb korosztály érintett nemcsak az elhízásban, hanem az általa kialakult betegségekben is! Sajnos már az óvodákban találhatunk magas vérnyomásban szenvedő súlyosan elhízott gyermekeket. Az elhízás és szövődményei helyes életmóddal megelőzhetőek, megszüntethetőek.  

Célom és úgy érzem küldetésem minél több embert motiválni és segíteni egy élhetőbb, egészségesebb élet felé, minél több gyermek szüleit megtanítani egészségesen élni és továbbadni a jövő generációjának. Mozgáshiányos életet élünk, szinte nullával egyenlő a napi mozgásunk, vagy pedig egyoldalúan terhel, ami nem jobb.  Szeretném elérni főként azt, hogy minél több ember életének része legyen a rendszeres mozgás, aki nem szeret mozogni, vagy soha nem mozgott, az is megismerje a mozgás örömét. A mozgás nem kor kérdése, 45, 50 év felett is mozogjanak, betegségektől mentes, könnyebb életet éljenek az idősebb korosztály tagjai is.

A mozgás mellett az egészséges életmód másik alap pillére az egészséges táplálkozás, ami szintén sok- sok kérdés vetődhet fel, illetve óriási zavarokat is szenved a tudás hiánya és főként  a reklámok befolyásoló hatása által- szeretném, ha minél több ember ismerhetné meg az egészégét szolgáló, könnyedén megtartható, élvezetes ,élethosszig tartható testsúlybarát táplálkozást! 

 

Miért van a  FIT TIGER?

Csoportos sportedzésem Fit Tiger fitness edzés, a teljes test edzéséről szól. Kialakulásában a fő hajtóerő volt, hogy nem találtam számomra kihívást, fejlődést jelentő csoportos edzésformát, amiben én is szivesen edzenék, vagy amit edzőként szivesen tartanék,egy olyan mozgásformát, ami kellőképp nehézséget jelent edzésről edzésre, izomfejlesztést szolgál, zsírvesztést segít, formál is, erősebb, és jobb állóképességű leszek tőle.  Így következett  az edzőképzés, aminek elvégzése után  létrehoztam, kialakítottam  a saját edzésemet, a Fit Tiger edzést, 2016 évben. Az edzés lényege, hogy változatos, ritmusos zenére, csoportosan végzett főként saját testsúlyt felhasználó funcionális gyakorlatok vagy időnként különféle eszközök bevonásával végzett izomfejlesztő gyakorlatok nők és férfiak számára egyaránt kihívást jelentenek, de kezdők, nagy túlsúllyal rendelkezők, izületi bántalmakban szenvedők és gyermekek számára is végezhetőek könnyített változatukban. Az edzéseken jó hangulatban, hatékony gyakorlatsorokkal, könnyedén formálhatod testedet, erősítheted izomzatodat, érheted el a megálmodott külsőt, a testzsír csökkenését!

Edzésünk csoportos edzés, ahol egyéni segítségnyújtás, edzéstervezés nem kivitelezhető, így aki számára a csoportos edzés nem megfelelő, vagy krónikus mozgásszervi betegségben, vagy egyéb mozgászszervi eltérések miatt kiemeltebb, személyes figyelemre van szüksége  a gyakorlatok összeállítása és  végrehajtása terén, személyi edzés is kérhető, ilyen esetben egyetlen vendég kap teljes figyelmet edzése során. 

Vendégeim elégedettsége elsődleges számomra, ezért a megbízható, minőségi edzés nyújtása a legfontosabb szempontom! Emellett segítség nyújtása a sikeres életmódváltáshoz, az egészséges életmód kialakításához. Együttműködésem zenei Dj-vel, masszőrrel, gyógytornásszal, orvossal, természetgyógyásszal, dietetikussal képezik egységgé a szolgáltatást. 

Életmódváltó programok működtetése egészitik ki a munkámat. A résztvevők segítségemmel  egyéni igényeitől és céljaitól függően kialakított étrend alapján és többféle mozgásprogrammal dolgoznak a céljaik elérése érdekében. A célok többfélék: extrém túlsúlytól megszabadulás, kisebb túlsúly leadása, izmosodás- izomépítés, formálódás.

  

A weboldal menüpontjaiban bővebben kifejtve megtalálhatóak!

Nézd meg a rólunk készült videót: www.youtube.com/watch?v=0ViPz-qbLo4

 

Edző:                                                                                                                                   

Bozó Emese 

fitness -testépítés és aerobik sportedző

szociálpedagógus                                                                                                                     

élelmezésvezető

Bármilyen kérdés esetén, keressen fel itt.