Életmódváltás

 Az életmódváltás nem könnyű. Életmódváltásba kezdve azt jelenti, hogy átszervezed az eddigi életed.
 
Az egészséges életmód részei : 
 
- egészséges étrend szerinti táplálkozás, 
- megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, 
- pihenésre, kikapcsolódásra feltöltődésre megfelelő időt szánva. 
 
Életmódváltás kapcsán segítségedre tudok lenni! 
 
Nagyon fontos része az étrend, és többnyire ezen buknak el az életmódváltók. Rengeteg étrend, irányzat kering már a neten, könyvet is sokat találsz a témában, azonban egy nagy hibájuk van: nem veszik figyelembe az egyént, azaz Téged. Nem szabják rád azt az étrendet, amit előírnak, nem biztos, hogy kivitelezhető számodra  a mindennapi főzés, vagy épp ellenkezőleg, nem bírod  megenni a másnapos ételt ,így figyelembe venni a napi rutint,  nem mindenkinek ugyanaz a tápanyagszükségelete, célja( fogyás, vagy hízás, izomtömeg növelés, vagy szálkásítás,...) illetve a hormonális eltérésekre is figyelemmel kell lenni és egyéb betegségekhez is hozzáigazítani az étrendet. Másik nagy hibájuk, hogy nem tartható élethosszig az étrend.  Egy jól rád szabott étrenddel az energiaszinted megnő, vitalitásod növekszik, ha vannak betegségeid (magas vérnyomás, pajzsmirigyproblémák, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, PCOS,...), javulhat állapotod, hormonrendszered kiegyensúlyozottabbá válik, és még fogyni is fogsz, könnyedén ha szükséges! 
 
Étrendkészítés kapcsán is kereshetsz! 
 
Életmódváltás másik pillére a sport, ami szintén lehet egy buktatója!  A legtöbb életmódváltónak fogalma nincs, hogyan kezdejen fokozatosan a sportoláshoz, milyen edzéstervet használjon a céljai eléréséhez, hogyan épitse be  a mindennapjaiba a sportot. 
 
Edzéstervezésben, online edzésekben is segíthetek!
 
Életmódváltók számára kidolgoztam egy komplex programot , ami egy Fit Tiger életmódprogram. Online elérhető a program.  
Személyre szabott étrendeken túl online elérhető edzésvideókat, edzéstervekkel, egy már 50 oldalt meghaladó , folyamatosan bővített életmódváltó kisokost, és online folyamatos kapcsolattartást, tanácsadást tartalmaz.  
 
 
 
Életmódváltást elősegítő tippeket fogsz itt találni,ebben a rovatban.