Aktuális híreim

Ezen az oldalon az épp aktuális, friss történéseket teszem közzé, a várható rendezvényekről, történésekről tájékozódhatsz.
 
2018.07. 06-08 Parádfürdő Fit Tiger fitness hétvége  Már lehet jelentkezni! 
 
A fitness hétvége programjában 4 különféle típusú Fit Tiger edzésen vehetsz részt, emellett 2 jóga edzés van tervezve még,és életmód előadást hallgathasz. Wellness részleg és kültéri medence biztosítja a regenerálódást, illetve más kikapcsolódási lehetőség is lesz! 
 
 
2017.Szeptember 16. Szüreti napok Aldebrő
 
CsapatunkFit Tiger fitness show-val színesítette a Szüreti napok programját Aldebrőn.Videóját megtalálod a youtube csatornámon! 
 
 
 
 
 
Amennyiben szeretnéd, videón megnézheted  az alábbi linken: 
 
https://www.youtube.com/watch?v=r5yckBPBcYw&t=8s
 
 
Műsoraink sosem előre betanult koreográfia alapján tartott bemutatók,(hiszen edzésmunkánk nem tartalmaz koreográfiákat) hanem az edzéseinken használt gyakorlatokból válogatok össze, és a fellépők a színpadon hallott instrukciók alapján követik a gyakorlatokat. 
 
 
2017. Szeptember 02. Nyárbúcsúztató Kápolna
 
Csapatunk új műsorának bemutatásával nyitotta meg idén a Nyárbúcsúztató rendezvényt Kápolnán.
 
 
2017. 07.07.-09. Fit Tiger fitness hétvége , Parádfürdő 
 
Parádfürdőn, az Erzsébet park hotelban került megrendezésre a fitness- wellness hétvégénk. Négy Fit Tiger edzés, 1 jóga , 1 sterching - volt alkalom mozogni a hétvége alatt. A nagyszerű wellness részeg(ek), és a kültéri medence és a mesés környezet biztosították a regenerálódásunkat a mozgásórák után.
 
 
 
 
2017. Április 25. Gyöngyös Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói majális.
 
Fit Tiger edzés bemutatót tartottunk  az egyetem rendezvényén. Fellépésünkről a Gyöngyösi televízió is készitett rövidebb anyagot, tudósításunkban feltünt csapatunk is.